На Дніпропетровщині судитимуть лікарів. Видалення апендициту обернулося смертю для 2-річної дитини

31 октября 2011 г. в 17:38

В травні цього року до дніпропетровської обласної лікарні з підозрою на апендицит потрапила дворічна Анна. За словами батьків, лікарі не надали дитині належного лікування, через що кажуть дитина і померла. Лікарі ж свою провину повністю заперечують.

 5.jpg

На Дніпропетровщині батьки обвинувачують лікарів у смерті своєї дитини. Жана Черемуш поховала свою дочку. До Дніпропетровської обласної лікарні дворічна Анна потрапила у тяжкому стані з підозрою на апендицит. Але,  за словами матері, медики з допомогою не поспішали. Прооперували дівчинку тільки за добу, із наркозу дитина не вийшла.

Мати переконана – все  сталось саме через халатність медиків.  Це  підтвердила і комісія Міністерства охорони здоров’я.

За фактом неналежного виконання медиками своїх професійних обов’язків прокуратура  порушила кримінальну справу. Лікарі ж кажуть - вони не винні. Дитина померла через  вроджений діагноз ДЦП.

Жанна не єдина, хто винуватить  медиків у  халатності. Тетяна втратила дочку в червні цього року. Її трирічна Кіра померла від перитоніту. Жінка впевнена – медики пізно провели операцію.   
Поки триває слідство за фактом смерті  дворічної дівчинки, лікарі, які фігурують у справі, не відсторонені від роботи. Їм лише винесено догану і запропоновано пройти переатестацію.  

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Дніпропетровщині судитимуть лікарів. Видалення апендициту обернулося смертю для 2-річної дитини

EXMO affiliate program