На Дніпропетровщині заміжня дівчина спробувала спокусити чужого хлопця і жорстоко за це поплатилась

20 июля 2011 г. в 14:23

На її домагання парубок відповів півтора десяткам ударів ножем. Щоб приховати злочин, вбивця зімітував на неї напад гопників.

nog4-a.jpg
На мертву дівчину натрапив її чоловік. Він повернувся після роботи і знайшов її у калюжі крові. Експерти нарахували на тілі жінки півтора десятка ножових поранень. У квартирі все було перекинуто догори дриґом і зникла техніка, тому як основну версію правоохоронці висунули розбійний напад.

На слід підозрюваного вийшли вже за кілька годин. До міліції подзвонили із місцевого ломбарду та повідомили , що одну з крадених із квартири речей здав молодий чоловік. Хлопець залишив у магазині свою адресу.

Затриманим виявився колишній однокурсник загиблої. Хлопець та дівчина підтримували зв’язок після закінчення навчання, тому часто ходили в гості один до одного. За словами парубка, останнього разу вони залишились наодинці і заміжня подруга нібито почала його домагатися.

Хлопець бив залицяльницю, доки та не померла. Збагнувши, що накоїв лихо, молодик спробував зімітувати злочин і перевалити провину на інших.

За вбивство дівчини молодий хлопець сяде до тюрми на 15 років, а може й довічно. Вбита ним подруга навіть не стигла стати матір’ю, їй було лише 20 років.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Дніпропетровщині заміжня дівчина спробувала спокусити чужого хлопця і жорстоко за це поплатилась

EXMO affiliate program