На Дніпропетровщині затримали групу вимагателів

22 июля 2011 г. в 14:25

Рекетири 10 років вибивали з бізнесменів гроші за допомогою тортур та розпеченого паяльника. Уникати зустрічей зі міліцією їх учили.. самі ж правоохоронці.

33.jpg Ватагу із десятка злочинців очолювали досвідчені рекетири. Чоловіки уникли арешту у буремних 90-их роках і на деякий час зачаїлися. Коли ж небезпека минула, бандити  згуртували навколо себе спортсменів і повернулися до рекету та вимагань. Як і раніше, їхніми жертвами ставали підприємці та бізнесмени.

Бандити облаштували кімнату для тортур в одній з міських лазень. Там жертв нещадно били та мучили паяльником, доки ті не віддавали майно та гроші. Коли ж бізнесмени проявляли силу духу, проти них та членів їхніх родин застосовували вибухівку та вогнепальну зброю.

Секрет багаторічної невловимості бандитів виявився дуже простий. Злочинці контактували із відставними та діючими працівниками міліції, щоб уміти протидіяти методам оперативної роботи. Імена цих співробітників слідчим уже відомі.

Слідчі встановили – на рахунку банди три випадки нападів та катувань, однак припускають, що це лише невелика частина. Більшість жертв уникала повідомляти про злочини, боячись розправи над родиною, тому зараз встановлюють інших потерпілих. За рекет та розбої  бандитам світить 12 років тюрми та конфіскація майна.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Дніпропетровщині затримали групу вимагателів

EXMO affiliate program