На Донеччині чоловік зарізав колишню дружину на очах у 5-річної донечки

2 мая 2011 г. в 16:02

У місті Селидове Донецької області 40-річний чоловік зарізав свою 30-річну колишню дружину на очах у 5-річної донечки.

 

У недавньому минулому чоловік і дружина розлучилося, але все одно жили разом. Потім чоловік перебрався до Донецька. У квітні він вирішив відвідати колишню дружину і маленьку доньку і приїхав у гості.

Як випливає з його розповіді, за зустріч вони пили цілий день. До 10 вечора колишня дружина почала висловлювати йому всі свої претензії і образи, а потім схопилася за ніж і почала замахуватися на колишнього коханого.

Той, нібито, став відбиватися, вихопив ножа і встромив його жінці в груди. Ніж потрапив прямо в серце. Все це відбувалося на очах у п'ятирічної дитини. Усвідомивши, що накоїв, чоловік викликав "швидку", але лікарі вже не змогли допомогти жінці.

В даний час чоловік заарештований. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ст. 115 ч.1 КК України "Умисне вбивство ". За скоєне йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо ще про один схожий злочин. У Хабаровському краї Росії 32-річний чоловік забив до смерті свою дружину, яка перебувала на останньому місяці вагітності. Злочин було скоєно на очах у п'ятирічного сина.

 

Источник: tsn.ua

 

На Донеччині чоловік зарізав колишню дружину на очах у 5-річної донечки

EXMO affiliate program