На Донеччині мати "заспокоїла" дворічну доньку ножем по горлу

23 мая 2011 г. в 15:14

У Краматорську Донецької області психічнохвора жінка перерізала горло своїй дворічній дитині, яка не давала їй спати.

 

У день трагедії чоловік зловмисниці працював. За його словами , жінка давно поводилась неадекватно – зокрема, одного разу вона хотіла викинутись з вікна. Цього дня вона зателефонувала йому та заявила: "я вбила Надю".

Коли чоловік приїхав додому, там вже було чимало правоохоронців. Кілька годин він не міг повірити, що все відбувається насправді і не заходив у квартиру, щоб не бачити дружину.

Подружжя мало двох дочок, старша у цей час перебувала у родичів. Родина жила в достатку. За словами сусідів, з дітьми гуляв тільки батько. Натомість його дружина ніколи не віталася, й взагалі мало розмовляла. Вона зазвичай ходила у косинці, через що сусіди вважали, що жінка належить до якоїсь релігійної організації.

Проти вбивці вже порушили кримінальну справу. За скоєне їй загрожує від 10 років до довічного ув'язнення. Втім, у міліції кажуть: жінка психічнохвора, вона стоїть на обліку. Тому не виключають, що замість в'язниці її примусово лікуватимуть.

Нагадаємо, у жовтрні минулого року на Одещині 27-річна жінка перерізала горло своїй 7-річній дочці, а потім вчинила спробу самогубства.

 

Источник: tsn.ua

 

На Донеччині мати "заспокоїла" дворічну доньку ножем по горлу

EXMO affiliate program