На Донеччині молодик забив товариша до смерті через порвану сорочку

16 июня 2011 г. в 08:45

Між хлопцями виникла сварка, яка переросла в бійку,  під час якої потерпілий порвав сорочку на одному із своїх супутників. Той обурився: "Вона коштує 200 гривень!".

1.jpg
 

У місті Краматорську Донецької області молодик забив до смерті приятеля, який порвав його сорочку. Про подробиці події повідомили у місцевому слідчому відділі.

 

За словами правоохоронців, події у той день розвивалися наступним чином. Потерпілий Антонов (прізвище змінено), перебуваючи у нетверезому стані, зустрів у парку компанію – знайому пару і двох хлопців. Молоді люди разом пили пиво, після закриття парку хлопець з дівчиною пішли своєю дорогою, а троє молодиків відправилися далі.

 

Дорогою додому між хлопцями виникла сварка, яка переросла в бійку,  під час якої Антонов порвав сорочку на одному із своїх супутників. Той обурився: "Вона коштує 200 гривень. Йдемо до тебе додому, я віддам тобі сорочку, а ти мені гроші".

 

Антонов спробував утекти, парубки, які були тверезіші за нього, спробували його наздогнати. Одного з них зупинив телефонний дзвінок, натомість інший продовжив гонитву. Втікач перестрибнув через паркан свого будинку і впав, не добігши до вхідних дверей.

 

Хлопець у рваній сорочці, що наздоганяв його, штовхнув хвіртку ногою і увірвався на подвір’я. У дворі між хлопцями знову зав'язалася бійка, Антонов упав. В ту ж хвилину з домівки вибігла його мати.

 

Побачивши незнайомця, жінка схопила лопату і попрямувала до нього, але той швидко втік. Жінка спробувала зробити синові штучне дихання, але це не допомогло. Викликана швидка зафіксувала, що хлопець помер. Причому сталося це за декілька годин до його 21- го дня народження.

   

За фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

 

Підозрюваний, який запевняє, що захищався, наразі перебуває в ізолятор тимчасового тримання, його приятель знаходиться на підписці про невиїзд.

 

Источник: tsn.ua
 
На Донеччині молодик забив товариша до смерті через порвану сорочку
EXMO affiliate program