На Донеччині однорічна дівчинка випала з вікна п’ятого поверху та залишилась живою

25 июля 2011 г. в 15:51

Дивовижний випадок, який інакше як чудом не можна назвати, трапився у Красноармійську, що на Донеччині. Однорічна дівчинка випала з вікна п’ятого поверху та залишилась живою.

 13.jpg

Дитина  отримала лише переляк та незначні травми після падіння. Лікарі вже виписали дівчинку до дому та обіцяють, що за її здоров’я можна не хвилюватись.

З п’ятого поверху маленька Мілана пролетіла майже 15 метрів – на диво після падіння на дівчинці не залишилося навіть синців

Бабуся дівчинки - Галина Іванівна – пригадує: того ранку вона поралася на кухні, а однорічна онука гралася поряд -  разом зі своєю сестрою. Жінка не встигла помітити, як дівчинка залізла на підвіконня, обіперлася об москітну сітку і впала на землю  з п’ятого поверху.

Матір Мілани каже – саме сітка і зберегла життя її дитині, вона пом’якшила падіння – дівчинка зачепилася нею за білизняні мотузки під під’їздом. (вони спрацювали як амортизатори).


Лікарі діагностували у дитини черепно-мозкову травму і тріщину потиличної кістки. І це все. Медики обстежували дівчинку кілька разів, адже після такого падіння, кажуть,  травми бувають значно тяжчі.

Однорічну Мілану вже виписали, але батьки все одно ще водять її на обстеження до лікарів.

 

Всі москітні сітки сім’я познімала, а вікна люди тепер щільно зачиняють. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Донеччині однорічна дівчинка випала з вікна п’ятого поверху та залишилась живою

EXMO affiliate program