На Донеччині троє молодиків напились пива, а потім забили на смерть перехожого

1 июня 2011 г. в 08:46

У місті Дзержинську Донецької області троє молодиків забили на смерть чоловіка. За словами правоохоронців, розшукати нападників допомогли свідки, що бачили конфлікт на власні очі.

 

 Як з’ясувалось , молоді люди дудлили пиво на місцевому автовокзалі. Коли напій скінчився, двоє пішли по добавку. Біля кіоску побачили 45-річного чоловіка, до якого почали чіплятися. За словами самих зловмисників, бити перехожого почали без будь-якої причини.

Через кілька хвилин до побиття підключився третій. Побитий чоловік наступного ранку у лікарні від отриманих травм помер.

Затримати трійцю гарячим слідом правоохоронці не встигли. З'ясувати особи нападників допомогли свідки жорстокого побиття. Затримані запевняють, що вони боронилися. Нібито, чоловік кинувся на них із ножем. Проте, за словами правоохоронців, на всіх трьох жодного синця, тоді як їхня жертва мертва.

Двоє з трійці зловмисників щойно прийшли з армії, третьому ще немає 18-ти. За побиття зі смертельним наслідком затриманим загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Як покарають неповнолітнього - поки невідомо.

Нагадаємо, нещодавно у Санкт-Петербурзі учні 7-го класу школи з художньо-естетичним ухилом до смерті забили ногами перехожого, який проходив повз їхній навчальний заклад.

 

Источник: tsn.ua

 

На Донеччині троє молодиків напились пива, а потім забили на смерть перехожого

EXMO affiliate program