На Донеччині водій автобуса побив 15-річного школяра через те, що той не заплатив за проїзд

12 апреля 2011 г. в 10:36

Лікарняним ліжком закінчилася для Кирила поїздка автобусом. Хлопець розказує -  коли повертався додому згадав, що в нього немає грошей заплатити за проїзд і думав, що проскочить зайцем.

Шофер цього не зрозумів, став вимагати плату за проїзд і врешті побив безбілетника.

Кирило Баранник -  не мав грошей на проїзд (показує и розказує):
Он бьет вот так вот об колено меня, а я вот так вот закрылся, и получается по рукам два удара. А потом в затылок ударил и ушел.


Чоловік бив школяра вже коли той вибіг із салону. Водій погнався за зайцем, догнав його і віддухопелив. Пасажири автобуса, скаржиться мати Кирила,  на ситуацію не відреагували. Усі спокійно дивилися, як водій б’є дитину.

Ольга Баранник, мати Кирила:
Я понимаю, что мой ребенок неправильно поступил, что выскочил через заднюю дверь не заплатив, но со стороны водителя я считаю это тоже не нормально… если мы будем бить все детей, который бесплатно выскакивают… то я не знаю.

 

У школяра струс мозку, з цим діагнозом, кажуть медики, хлопцеві треба ще тиждень пролежати в лікарні.

Софія Савенок, завідувач педіатричним відділенням:
Состояние уже оценено как удовлетворительное, т.е. жалоб у него практически сейчас нет, но пребывая в отделении он все-таки соблюдает щадящий режим.

 

Водій маршрутки пояснює – він не бив хлопця, а тільки дав кілька стусанів. Усе через – нервову роботу і перевтому. Спілкуватися із журналістами чоловік погодився лише телефоном.

Сергій, водій автобуса:
Подошел бы по-человечески, сказал бы туды-сюды денег нету, можно бесплатно. Ну обычно что – ну нет и нет.


Керівництво АТП конфліктну ситуацію взагалі не коментує. За транспортників виправдовувались у  міській раді. Такого кажуть у  місті ще не було і більше не повториться.

Юрій Трунов, начальник управління економіки, промисловості, транспорту та зв’язку Горлівської міської ради:
Однозначно этот водитель уже никогда не будет заниматься пассажирскими перевозками в городе на автобусах, да вообще на пассажирском транспорте. С перевозчиком_СКЛ_ я так думаю, что с перевозчиком будет, расторгнут договор по пассажирским перевозкам.

 

Порушувати кримінальну справу проти водія у міліції не будуть – батьки Кирила спочатку написали заяву, а згодом заявили, що не мають до чоловіка жодних претензій.

Олена Нагорних -  співробітник міліції Горлівки:
Родители написали заявление о непринятии мер, от направления на СМЭ отказались так пояснили, что претензий не имеют и никаких разбирательств проводить не хотят.

 

Родина планує судитися з водієм лише в тому випадку, якщо стан здоров’я дитини найближчим часом не покращиться.

Ольга Баранник - мати Кирила:
Мне жалко водителя этого, но еще мне жалко ребенка своего. Т.к. врачи не гарантируют какие последствия могут быть – может даже будем подавать в суд.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Донеччині водій автобуса побив 15-річного школяра через те, що той не заплатив за проїзд

 

EXMO affiliate program