На дороги повернуть стаціонарні пости ДАІ, які ліквідував Луценко

1 апреля 2011 г. в 10:09

Стаціонарні пости обладнають технічними комплексами з пошуковими системами, за допомогою яких у режимі он-лайн будуть виявляти порушників.


На дороги повернуть стаціонарні пости ДАІ, які ліквідував Луценко З 1 червня на дорогах державного значення відновлюється робота стаціонарних постів дорожньо-патрульної служби ДАІ. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

Як відомо, стаціонарні пости ДАІ були ліквідовані попереднім главою МВС Юрієм Луценко.

"Основною функцією нарядів буде надання допомоги учасникам дорожнього руху", - заявив Могильов.

За його словами, стаціонарні пости обладнають технічними комплексами з пошуковими системами, за допомогою яких у режимі он-лайн будуть виявляти порушників. Система влаштована таким чином, що будь-яке стороннє втручання в її роботу неможливо.

Крім того, між стаціонарними пунктами планується організувати патрулювання мобільних екіпажів ДАІ на службових автомобілях.

"Мобільні групи будуть цілодобово здійснювати спостереження за дорожнім рухом та вживати заходів щодо недопущення ДТП", - пояснив Могильов.

Всього планується відновити роботу 34 стаціонарних постів. Поблизу кожного з них будуть обладнані майданчики для паркування автомобілів і відпочинку водіїв.

 

Джерело: ТСН

 

На дороги повернуть стаціонарні пости ДАІ, які ліквідував Луценко

EXMO affiliate program