На Житомирщині 9-річний хлопчик вижив після удару блискавки

29 июля 2011 г. в 14:25

У Житомирській області 9-річний хлопчик вижив після удару блискавки. Наразі він у лікарні, за словами медиків, його життю нічого не загрожує.

2.jpg
Сам хлопчик на ім'я Микита розповів журналістам, що едине, що він пригадує – як грався на подвір'ї м'ячем і не зважав, що накрапав дрібний дощик. Раптом дитина побачила яскраве світло і відчула різкий біль у плечі. Після цього Микита втратив свідомість.

Рідні хлопчика викликали швидку. Зараз він перебуває у кардіологічному відділені у стані середньої важкості. Дитині вже краще, але, за словами лікарів, ще кілька днів йому треба побути під медичним наглядом.

"Якщо через дитину пройшов розряд, то може бути пізніше проявлення з боку провідникової системи серця, десь через три дні, чотири", - зазначила лікар-педіатр Галина Марченко.

Нагадаємо, нещодавно на тій же Житомирщині від удару блискавки загинула жінка. В руках у загиблої виявили розірваний блискавкою мобільний телефон. У МНС не виключили, що саме він і став своєрідним "магнітом", що притягнув електричний розряд.

 

Источник: tsn.ua

 

На Житомирщині 9-річний хлопчик вижив після удару блискавки

EXMO affiliate program