На Житомирщині батьки 16-річного юнака вимагають встановити винного у загибелі їхнього сина

26 октября 2011 г. в 17:50

Хлопця убило струмом, коли він йшов до села. Смертельний розряд юнак отримав від непрацюючої лінії радіозв’язку.

10.jpg

 

У день трагедії  Віталій  приїхав до батьків на вихідні  із коледжу, де жив у гуртожитку. Поки дорослих не було вдома, хлопець допоміг їм по господарству і, лишивши  записку зі словами «усе зробив" -  пішов гуляти…». !!!! Послання виявилося прощальним.


Іван побачив хлопця першим. Чоловік зупинив свій автомобіль і кинувся рятувати Віталія. Але той був вже мертвим. Дитині було шістнадцять років.


Люди не могли підійти до хлопця протягом сорока хвилин. Він тримав у руці дріт радіомережі.  В Укртелекомі, якому належить  лінія,  стверджують, - вона вже два роки, як знеструмлена.


За місяць до смерті Віталія, у центрі села трапилася дорожньо-транспортна пригода. Чоловік напідпитку врізався в опору лінії електропередач. Від удару стовп просів. Голова сільради повідомив про пригоду у місцевий РЕМ. Винуватець аварії одразу відшкодував енергетикам вартість опори, але замінити стовпа ті не поспішали. Селяни кажуть – лінії електропередач провисли і сплуталися із дротами радіо, які проходять неподалік. Через це по них пішов струм.


Шматок дроту зв’язківці віддали на експертизу. Втім у РЕМі заперечують, що лінії могли з‘єднатися. У РЕМі кажуть – то був нещасний випадок і хлопця вбила стихія. У той час, коли він взяв до рук радіодріт, у дитину влучила блискавка.


Селяни підтверджують, що у той день справді була гроза, але ввечері. На той час  тіло підлітка вже було у морзі.  Люди вимагають знайти і покарати винних у смерті хлопця. Бо на його місці міг опинитися кожен.


Матеріали про смерть юнака  вивчає прокуратура.  До закінчення перевірки там нічого не коментують. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Житомирщині батьки 16-річного юнака вимагають встановити винного у загибелі їхнього сина

EXMO affiliate program