На Житомирщині директора школи звинувачують у тяжкому злочині

4 апреля 2011 г. в 14:25

За дивних обставин повісилася його співмешканка.  

 

Рідні покійної впевнені: цивільний чоловік сам затягнув зашморг на її шиї. Окрім цього, у суді лежить справа про побиття директором учня. Із такою репутацією він і далі вчить дітей.  

 

Людмилі було 38, того вечора вона подзвонила братові і сказала, що її побив співмешканець – директор місцевої школи.

Жінка змогла навіть викликати міліцію. Правоохоронці приїхали, але чоловік не впустив їх у двір. На ранок Людмилу знайшли повішеною. Рідні жінки припускають - вона наклала на себе руки не сама, а з чиєюсь допомогою.


Судово-медична експертиза встановила – жінку били, за документами у неї зламано ребро, по всьому тілу синці та крововиливи. Міліція порушила кримінальну справу по факту доведення до самогубства.

 

Потерпіла сторона заявила клопотання, з метою повного і всебічного дослідження всіх наявних тілесних ушкоджень на трупі Диняк Людмили Андріївни, тому призначена ексгумація трупа.


У райцентрі про директора школи ходять недобрі чутки. Торік педагог, начебто, побив одного з учнів. В управлінні освіти цей факт підтвердили.

Після того, як директор вдарив 9-класника, районна прокуратура наказала відсторонити його від займаної посади. Але чоловік продовжує працювати у школі – вчителем історії.

 

Подробности смотрите в вечернем выпуске передачи "Надзвичайні новини" в 19.25 на телеканале ICTV

 

 

На Житомирщині директора школи звинувачують у тяжкому злочині 

 

 

EXMO affiliate program