На Житомирщині і Хмельниччині двоє чоловіків розстріляли своїх жінок

20 апреля 2011 г. в 14:22

В селі Бежів Черняхівського району Житомирської області чоловік застрелив власну дружину.

 

Трагедія розігралася в понеділок, 18 квітня.

 

Рано вранці господар будинку виносив на город добриво. У цей час його дружина одягала двомісячну дитину для поїздки в лікарню на щеплення.

 

"Несподівано господар зайшов до будинку, схопив рушницю і вистрілив своїй дружині спочатку в живіт, а потім у спину", - розповіла голова Бежівского сільради Наталія Ревчук.

 

"Свідком того, що сталося стали родичі молодої сім'ї, які з переляку розбіглися в різні сторони. Пізніше вони почули ще один постріл... Через що чоловік раптом вирішив застрелити свою дружину, невідомо. Сім'я була тиха, не створювала нікому ніяких проблем", - додала вона.

 

"Попередньо встановлено, що господар будинку пострілом із незареєстрованої мисливської рушниці вбив дружину, після чого покінчив життя самогубством, вистріливши з тієї ж зброї собі в голову, - повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області. - Подробиці інциденту встановлюються.

 

У той же день в одному з селищ Хмельницької області 18 квітня на подвір'ї власного домогосподарства було знайдено мертвою з вогнепальними дробовими пораненнями грудей місцеву жительку. Як повідомили у прес-службі ГУ МВС України в Хмельницькій області, в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано співмешканця потерпілої – жителя іншого селища.

 

Попередньо встановлено, що він увечері 17 квітня на території згаданого домогосподарства під час сварки на ґрунті ревнощів пострілом з обрізу мисливської рушниці вбив господарку.

 

Источник: tsn.ua

 

На Житомирщині і Хмельниччині двоє чоловіків розстріляли своїх жінок

EXMO affiliate program