На Житомирщині психічнохворий бігав селом і рубав людей: загинули троє

18 мая 2011 г. в 16:43

На Житомирщині у селі Дубище психічнохворий зарубав сокирою трьох односельчан.

 

Відомо, що чоловік уже відбував покарання за убивство , за яке отримав довічне ув’язнення. Однак, відбувши 7 років у в’язниці, за гарну поведінку був звільнений.

Як розповіла жителька села пані Марія Буртовська, о п’ятій ранку вона почула, як хтось сильно грюкав у сусідські двері. Разом із сусідкою вони пішли до будинку односельців перевірити, чи у них усе гаразд. Те що побачили жінок приголомшило.

"Тьотя Міла лежала у прихожій біля ліжка, а дівчинка в спальній біля ліжка, уже тоже в калюжі крові", - розповіла пані Марія.

З’ясувалося, психічнохворий сусід у цьому будинку зарубав бабусю та її онучку. У дворі міліція знайшла і вбиту собаку. На іншій вулиці чоловік зарубав колишнього чоловіка своєї співмешканки.

Свідки кажуть, із сокирою він бігав по селу, тому припускають, що жертв могло б бути більше. Валентина Громича чоловік вдарив палицею по шиї, а його тещу бив кулаками.

"Він залетів у вір, а баба вийшла з хліва корову доїла, і він почав її бити. Я вискочив з туалету, але й мені ось дісталося, палицею мене потянув", - розповів пан Валентин.

Співмешканка нападника, Ніна Вишневська, каже, що разом вони живуть вже три роки, виховують п’ятьох дітей. Напад агресії у чоловіка жінка помітила ще у неділю, коли він почав кидатися на неї з ножем і бити.

"Щось йому зробилося, чогось не вистачало йому, то він в мені побачив відьму. Давай мене лупити, на голові повиривав коси", - розповіла жінка.

У неділю вона повідомила міліцію і лікарів, що чоловіка треба  лікувати примусово. Але ще до приїзду швидкої той утік. Правоохоронці шукали його два дні. Але затримали уже запізно.

38-ми річний затриманий кілька років тому убив людину із сусіднього села. Тоді його засудили до довічного утримання у спецзакладі, але згодом відпустили за гарну поведінку. Люди кажуть, що він неодноразово погрожував односельцям смертю і кидався на людей з кулаками.

 

Источник: tsn.ua

 

На Житомирщині психічнохворий бігав селом і рубав людей: загинули троє

EXMO affiliate program