На Житомирщині засудили директора школи за те, що відлупцював дев’ятикласника

6 октября 2011 г. в 16:45

У школі педагог пропрацював 30 років, з них останні  24 – директором. Але за весь цей час про чоловіка не сказали нічого хорошого, а днями він взагалі побив 9-класника, який нібито галасував після уроків. 

 nasilie6.jpg
У прокуратурі порушили кримінальну справу і відсторонили директора від займаної посади. Але він все одно працював – вчителем історії. Досудове слідство ускладнювало те, що спочатку школяр нарікав на директора, а потім забрав свої слова назад. Колеги педагога зараз також не багатослівні.

В управлінні освіти кажуть – колектив школи часто скаржився на директора, але  в основному в усній формі – офіційних письмових скарг ніхто з педагогів не писав, а тому звільняти чоловіка  по суті  не було за що.

Сам директор не хоче бачитися із журналістами: каже - всі звинувачення проти нього  надумані.

Суд встановив – директор все-таки бив учня. За перевищення службових повноважень педагога засудили  - на 4 роки умовно і ще на 2 заборонили взагалі працювати з дітьми.

У райцентрі про колишнього директора також не кажуть нічого хорошого. Виявляється, проти чоловіка вже порушували кримінальну справу (за підробку документів) і кілька разів виносили догани.

А одна жінка  взагалі заявляє, що педагог довів до самогубства її сестру. Жінка тривалий час жила із цим вчителем, а потім з незрозумілих причини повісилася.

Якщо стосовно побиття учня суд вже був, то за фактом смерті жінки  - ще триває слідство.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

 

На Житомирщині засудили директора школи за те, що відлупцював  дев’ятикласника

EXMO affiliate program