На Харківщині чиновник обстріляв рибалок з 'Калашникова'

27 апреля 2011 г. в 10:40

Бізнесмен і за сумісництвом член виконкому Чугуївської міськради на ставку почав стріляти під ноги рибалкам.

 

У Чугуївському районі Харківської області в суботу, 23 квітня, стався інцидент із застосуванням вогнепальної зброї - член виконкому Чугуївської міськради відкрив стрілянину з "Калашникова" по рибалкам.

Як розповів постраждалий Віталій Денисов, він з хрещеником пішов на ставок порибалити. Біля водойми не було жодних обмежувальних знаків або інформації про те, що це приватна територія.

Незабаром до рибалок під'їхала машина, з якої вискочив Олександр Семенюта, місцевий бізнесмен і за сумісництвом член виконкому Чугуївської міськради. За словами Денисова, бізнесмен без попередження відкрив стрілянину з АКМ у повітря і під ноги рибалці, Віталій Денисов почав задкувати і впав у воду.

Потерпілий одразу ж написав заяву про те, що сталося, в міліцію. Правоохоронці прибули на місце злочину, провели слідчі дії. На місці події були знайдені гільзи.

Як стало відомо виданню "Главное ", Олександр Семенюта є власником мережі супермаркетів "ДАРС". Крім того, він - член виконкому Чугуївської міської ради.

За інформацією виждання, хоча міліція і виїжджала на місце інциденту, цей випадок не задокументовано. Крім того, стверджують джерела, знайомі з ситуацією, на захист свого висуванця і спонсора в рішенні особистих проблем включилася керівник міського осередку Партії регіонів і за сумісництвом мер Галина Мінаева.

Нагадаємо, аналогічний інцидент нещодавно стався у Чернівецькій області. 16 квітня у райцентрі Заставна кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності глави райдержадміністрації Михайла Бойчука жорстоко побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків. Незабаром президент Віктор Янукович підписав указ про звільнення Бойчука з посади, а прокуратура порушила проти екс-чиновника кримінальну справу.

 

На Харківщині чиновник обстріляв рибалок з 'Калашникова'

EXMO affiliate program