На Харківщині ледь не згорів дев’ятирічний школяр. Дитина хотіла заробити на солодощі

31 октября 2011 г. в 18:10

Хлопець зібрав цілий мішок дротів і сподівався здати їх у якості лому на пункт прийому металобрухту. Але перед цим - вирішив обпалити ізоляцію. Тепер дитина у лікарні, а його батькові світить штраф. Щоб нещастя не повторилося, в родині вже вирішили - після лікування та операції з пересадки шкіри віддадуть хлопця до інтернату.

skor4.jpg

 

В українських школах – перший навчальний день нової чверті. Канікули закінчилися, але до занять повернулися не всі. Дехто з учнів продовжив свій відпочинок – проте, вже у лікарні.


Третьокласник розвів багаття у себе на городі. Для цього спеціально  прихопив пляшку  з бензином.    


Впавши на землю, школяр самостійно загасив вогонь. З дорослих вдома була лише тітка. Почувши крики та побачивши, що сталося, жінка викликала швидку.  


Школяра  відвезли до районної лікарні. Вогонь обпік  йому двадцять відсотків тіла. Хірурги кажуть -  хлопцю, швидше за все, доведеться пересаджувати шкіру. Хлопець розвів багаття спеціально. Разом із друзями він всі канікули збирав електричні  дроти, хотів обпалити ізоляцію, здати мідь і купити солодощі.


Батьки школяра розлучені. Мати постійно п’є та живе окремо. За те, що дитина гралася із бензином, правоохоронці покарають батька. Оскільки ані батько, ані тітка не можуть дати дитині ради, люди вирішили піти на радикальний крок. Після лікарні хлопця відправлять до інтернату. Виявляється, що сім‘ї він не потрібен.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Харківщині ледь не згорів дев’ятирічний школяр. Дитина хотіла заробити на солодощі

EXMO affiliate program