На Харківщині вибухнув газовий балон і як артилерійський снаряд полетів у натовп (відео)

4 мая 2011 г. в 17:26

Все сталося практично в центрі міста Чугуїв, що на Харківщині. Вибух зафіксувала камера спостереження одного з супермаркетів. На цих кадрах видно, як на подвір’ї приватного будинку займається вогонь і сорокалітровий газовий балон як артилерійський снаряд летить у натовп.

 

Важкий металевий циліндр перелітає через людну привокзальну площу, автобуси і збиває з ніг двох перехожих. Найбільше постраждав 80-річний пенсіонер.

 


ВІКТОР ПЛАТОНОВ  - БАЧИВ ВИБУХ
Взрыв… А вы не видели никогда вспышки газовой? Высота шесть метров, диаметр огненного слтоба был метров десять. Впечатлительно. Как ракета почти взлетала. Такие дела


ОЛЕНА СОЛОВЕЦЬКА  - БАЧИЛА ВИБУХ
Балон прямо ударил его в голову, окровавленное лицо, лоб, нос сломан. Упал он сразу без сознания
 
Чоловіка відвезли до райлікарні, пенсіонер каже – ішов у супермаркет по продукти. Коли почув вибух – озирнувся і тієї ж миті втратив свідомість.

МИКОЛА НЕФЬОДОВ  - ПОСТРАЖДАЛИЙ
Взрыв большущий такой. Как в войну такие можно было услышать взрывы. Голова конечно побита, но немножко. Больше вдарило по ноге. Раздробило ногу правую и левое колено. По руке досталось И ноздри порассекало, зашили мне

Зрикошетивши від тротуару, балон зачепив і 55-річну жінку. Через сильні забиття спИни та поясниці Олена тепер прикута до ліжка.

ОЛЕНА  - ПОСТРАЖДАЛА
Ну, нога и пояснично-крестцовый… Но ничего точно еще не известно

Ще одного постраждалого направили до Харківської лікарні. Це 28-річний власник газового балона. Під час вибуху він отримав опіки – уражено 70 відсотків тіла. Як з’ясували правоохоронці, чоловік обсмажував у себе на подвір’ї  свіжину. Спеціалісти кажуть, газовому балону було більше тридцяти років. Тара для пропану ніколи не перевірялася, а заправляли її будь-де. Що саме стало причиною вибуху – у міліції ще тільки з’ясовують. Проте поки що більше схильні до версії – нещасний випадок.  

СЕРГІЙ СЕРГЄЄВ  - ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙВІДДІЛУ МІЛІЦІЇ
Проводим пока проверку по данному факту. Будет проведена соответствующая экспертиза. И думаю после нее определится, что это было – неосторожное обращение с огнем именно, ну или просто несчастный случай

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Харківщині вибухнув газовий балон і як артилерійський снаряд полетів у натовп (відео)

EXMO affiliate program