На Херсонщині багатодітна жінка разом зі своєю матір’ю продали новонароджену дівчинку

5 июля 2011 г. в 16:23

Покупці заплатили за немовля 18 тисяч доларів. На ці гроші жінка планували забезпечити собі майбутнє. Однак сталося не так, як гадалося.

15.jpg

Клієнтами було подружжя оперативників.

Жінки продали немовля просто під вікнами пологового будинку. Із 18-ти тисяч доларів, які вони просили за маля, клієнти принесли першу частину. На вимогу нових батьків породілля написала розписку про відмову від дитини. Жодних докорів сумління родички не відчували.

За даними оперативників, на злочин жінок штовхнула безвихідь. Окрім немовляти породілля має ще двох дітей.. Дочка та матір проживають в одному будинку із ще десятком родичів і довгий час не можуть знайти роботу. Дізнавшись про нову вагітність, породіллю покинув чоловік. Дочка з матір’ю порадились і вирішили, що третій рот для них буде зайвим.

На гроші від оборудки дочка з матір’ю мріяли вирватись із зубожіння. За словами породіллі, вони планували купити власне помешкання та покінчити зі скрутою. Однак пара оперативників, які вміло зіграли подружжя, зіпсувала всі їхні мрії.

За продаж немовляти жінки можуть отримати 15 років позбавлення волі. Після цього з великою імовірністю вони можуть в одній камері. За іронією долі, саме вона замінить їм омріяне житло.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Херсонщині багатодітна жінка разом зі своєю матір’ю продали новонароджену дівчинку

EXMO affiliate program