На Херсонщині прямо зі штрафмайданчика ДАІ забрали чужий КАМАЗ

26 октября 2011 г. в 08:52

Злодії, як їх називає власник машини, показали правоохоронцям рішення  місцевого суду, що нібито власником вантажівки визнано іншу людину.

sud.jpg

 

На нового власника КАМАЗу чоловік вийшов швидко. Щоправда поговорити не зміг. Ним виявився покійник. Людина померла  за кілька днів після того, як машину забрали. У ДАІ запевняють, коли видавали КАМАЗ – жодних підозр, що перед ними  шахраї, не було.


Юристи наполягають – суддя навмисно прийняв неправомірне рішення – передав автомобіль чужим людям, посилаючись на документи, яких немає. Апеляційний суд це вже підтвердив. Але  для справжнього власника КАМАЗу після цього рішення нічого не змінилося – чоловік  і досі не знає, де його вантажівка. Нинішнього року цим суддею зайнялася Вища рада юстиції. У її висновках вказано на порушення і винесено подання про звільнення.


Висновки надійшли ще у серпні, але суддя й досі займає свою посаду. З нашою знімальною групою він відмовився спілкуватися. Юристи наполягають – суддю треба не тільки звільняти, а й притягувати до кримінальної відповідальності, як співучасника злочину.


Після приїзду знімальної групи прокуратура скасувала свою відмову у порушенні кримінальної справи. Зараз там проводять додаткову перевірку.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Херсонщині прямо зі штрафмайданчика ДАІ забрали чужий КАМАЗ

EXMO affiliate program