На Херсонщині три жертви ДТП вже 8 місяців безрезультатно добиваються справедливості

15 октября 2011 г. в 09:28

На Херсонщині в ДТП постраждали троє людей. Вони стояли біля свого автомобіля на узбіччі, коли в них на великій швидкості влетів інший автомобіль.

 sud1.jpg
Внаслідок аварії троє людей травмовані. Один з них назавжди залишився інвалідом. Однак, водій-винуватець ДТП так і не поніс жодного покарання.

Розслідування цього ДТП затяглося вже на 8 місяців, постраждалі – троє чоловіків – розказують: вони стояли на узбіччі біля припаркованої машини.
Це була зима, але водій Ниви все одно практично летів дорогою і відповідно – не впорався з керуванням, збив людей, врізався у чужі Жигулі, проїхав ще метрів 150 і злетів у кювет.

Двоє  чоловіків опинилися у реанімації із переломами кінцівок і струсом мозку.Третій постраждалий вирішив дочекатися міліції. Чоловік запевняє – ще до приїзду правоохоронців водій легковика переставив свою машину.

Попри очевидні факти порушення правил дорожнього руху міліція кримінальної справи  не порушила. У протоколі з‘явилися слова -  водій Ниви їхав зі швидкістю 20 км на годину і не міг уникнути зіткнення.

Слідчий двічі відмовляв постраждалим у порушенні кримінальної справи. Власне, через це люди й вірять, що розслідування необ’єктивне. Біль того, що у справі замішані гроші.

Водій Ниви не захотів зустрічатися зі знімальною групою. Телефоном повідомив, що його машина їхала зі швидкістю 40 км на годину, а не 20, як заявляє міліція.

До керівництва міліції звернулися журналісти. Представників ЗМІ вислухали і не забарилися із реакцією. Слідчого, який займався ДТП, того ж дня  відсторонили від розслідування.

Керівництво міліції Херсонщини пообіцяло постраждалим у ДТП, що справа таки буде доведена до кінця і водій НИВИ обов‘язково постане перед судом. Про зволікання у діях слідчих людей просять не мовчати.  Бо тільки так  міліція може позбавитися зайвих на службі людей.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Херсонщині три жертви ДТП вже 8 місяців безрезультатно добиваються справедливості

EXMO affiliate program