На Херсонщині у воді знайшли мертву дівчину

8 июня 2011 г. в 11:04

Версію про нещасний випадок спростувала експертиза – на шиї загиблої була затягнута хустинка.

 

За висновком фахівців, жінку задушили, після чого вкинули у воду. Вбивць, як мінімум, було двоє.

Тіло дівчини знайшли в районі Каховського водосховища. Жінка була одягнута та мала на шиї хустинку. Експерти встановили, що небіжчиця померла внаслідок удушення. Фотографію загиблої упізнали її родичі. За їхніми словами, дівчина поїхала до Криму на машині із двома знайомими. Однак чоловіки уже повернулись, натомість жінка невідомо куди зникла.

Віталій Немерець, начальник Каховського РВ міліції:
Было выяснено, что наша потерпевшая выехала в Крым на отдых, поэтому сразу был этот знакомый установлен, приглашён в ГО милиции.

Слідчі з’ясували , що після повернення з відпочинку чоловіки навідувались до ломбарду. Там вони здали жіночі прикраси та мобільний телефон. У тих предметах родичі упізнали речі загиблої дівчини. Після цього чоловіків затримали.

Зізнався у злочині:
Продолжался скандал. Я её ударил. Она упала.

Чоловіки зізнались, що по дорозі між ними та дівчиною виникла сварка. Щоб її вгамувати, вони зупинились та вийшли з машини. Після цього дівчину побили та задушили. Сліди злочину убивці спробували заховати у воді.

Віталій Немерець, начальник Каховського РВ міліції:
Пытались душить. У одного не получилось это, поэтому они вдвоём затянули потуже на шеи потерпевшей платок. После того, как она перестал подавать признаки жизни, они перетянули её к воде канала и бросили в воду.

Обидва затриманих виявились рідними братами. До кінця життя вони можуть більше не розставатися. За вбивство з корисливих мотивів їм загрожує максимальне покарання. Відбуватимуть його брати у спільній камері.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Херсонщині у воді знайшли мертву дівчину

EXMO affiliate program