На Хмельниччини 40-річний чоловікта 73-річний дідусь розбещували малолітніх дівчат

26 августа 2011 г. в 16:18

На Хмельниччині правоохоронці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у педофілії. Одному з них 40 років, іншому 73.

nasilie15.jpg

Першого спіймали на гарячому – на мобільний телефон він фотографував напівроздягнену  7-річну дівчинку. Дитина плакала і трусилася від переляку.


Того дня 7-річна дівчинка разом із подружками пішла гуляти до річки. Рідні, зі слів дитини, перерозповідають: чоловік підійшов до дівчат, сказав, що в нього вдома є шоколадки, дитина повірила й пішла із незнайомцем.


У молодшого затриманого немає ані дружини, ані дітей, ріс він без батька. Слідству чоловік розповів – мати постійно тримала його під надмірним контролем через що він не зміг влаштувати особисте життя.


Наразі підозрюваний перебуває під вартою, проти нього порушено кримінальну справу і в подальшому експерти має перевірити психічний стан чоловіка.


Другого підозрюваного в педофілії затримали в місті Нетішин – це також Хмельницька область.  Діду вже восьмий десяток. Він запрошував до себе додому сусідських дітей, просив – нібито допомогти йому по господарству.


За розбещення неповнолітніх проти пенсіонера порушили кримінальну справу, однак, взявши до уваги вік старого, його поки що відпустили під підписку про невиїзд. З дня на день має відбутися суд.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Хмельниччини 40-річний чоловік  та 73-річний дідусь розбещували малолітніх дівчат

EXMO affiliate program