На Хмельниччині батьки вимагають стратити сусідського підлітка

6 июля 2011 г. в 12:40

У компанії з півдесятком хлопців той до смерті забив їхнього сина. 10-класник нібито зайшов на чужу для нього територію. Хлопцю було лише 16 років.

10a.jpg

 

Міліція дізналась про інцидент із запізненням. Медики повідомили, що в одному з сіл помер десятикласник місцевої школи. Експертиза показала, що смерть хлопця настала внаслідок побиття палицями. Скоріш за все, це були штахетини.

Андрій Форманчук, старший слідчий міліції:

На його тілі виявлено численні тілесні ушкодження, які свідчать про насильницький характер смерті. Під час розтину було встановлено, що смерть потерпілого настала внаслідок ЧМТ.

Свідки розповіли, що бачили хлопця ввечері у сусідньому селі. Підліток був у компанії з товаришами. Юнаки причепились до одного з місцевих школярів, однак сутичка згодом переросла у справжнє побоїще. За побитого хлопця заступилась інша компанія.

Яків Поліщук, сільський голова:

Вони його побили на лавочці біля своєї доми. Він побитий забіг до себе додому і тут ці хлопці побачили і вийшли захистити його. Там почалася ця бійка.

За словами сусідів, у бійці взяло учать не менше десятка юнаків. Хлопці виламували з парканів штахети і гамселили супротивників. Бійка закінчилась тим, що обидві компанії розійшлися по домівках. Одному з хлопців стало зле, проте той нічого батькам не сказав. На ранок підлітка не стало.

Матір загиблого:

Смерть за смерть! Раз він заподіяв таке дитині, хай його мати поховала би. Хай попробувала би, як це перенести!

Молодого хлопця поховали на місцевому цвинтарі. Юнаку було лише 16 років. Люди кажуть, що своїх убивць він знав в обличчя – із багатьма навчався у школі. За побиття, яке призвело до смерті, міліція порушила кримінальну справу. Проте із п’яти хлопців, які били загиблого, міліція затримала лише одного. Батьки не виключають, що того так само відпустять.

Матір загиблого:

Чому остальних повідпускали і сказали, що вони можуть піти як за хуліганство. Яке це хуліганство?! Сьогодні дитину відправили на той світ. 16 років хлопцеві, яке хуліганство?!

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Хмельниччині батьки вимагають стратити сусідського підлітка


 

EXMO affiliate program