На Хмельниччині чупакабра намагалась з'їсти живцем дівчину

6 августа 2011 г. в 11:09

На Хмельниччині в селі Березівка величезна дивна істота напала на людей.

16.jpg

Найбільше постраждала 22-річна дівчина. Звір намагався з'їсти її живцем. У вкрай важкому стані потерпілу доставили в лікарню.

У Хмельницькій області знову бачили чупакабру. За один день істота вбила
4 корів, 2 кОней і кількох собак. А потім почала нападати на людей – покусала двох жінок, а на Вероніку напала прямо на автобусній зупинці.

Крик Вероніки почула сусідка. Взявши палицю, жінка пішла відбивати звіра від дівчини, але істота, каже,  не звертала увагу на удари.

Жінка говорить – за розмірами чупакабра дуже велика, схожа водночас і на вовка, і на собаку, з іклами.  

Оскільки палиця не діяла, тварину вбили – мисливець випустив у неї 7 куль і тільки після цього істота відпустила людину.

Дівчина зараз у лікарні – тварина кусала її не тільки за руки й ноги, а й за голову.


Олександр Томчук, завідувач хірургічним відділенням:
Велика скальпована рана черепа з дефектом черепа. Немає волосяного покрову на голові майже зовсім діаметр 15 на 20 см. Ампутовані два пальці на правій руці, покусані рани на лівій китиці, лівого плеча, правого передпліччя, покусані рани поясниці, сідниці, величезна кусана рана правого колінного суглобу.

Трохи легші травми ще у двох жінок, на яких напала чупакабра. Люди зараз також у лікарні.

Місцеві  думають, що таких істот у селі кілька. Зараз усі стараються не виходити з будинків, і якщо йдуть кудись, то беруть із собою вила.

Голову вбитої  тварини направили на дослідження. Ветеринари кажуть – істота була хвора на сказ; не тільки в цьому селі, а у кількох сусідніх оголошено карантин. І людям, і домашнім тваринам зараз роблять щеплення від сказу, що нападало на людей – хтозна. Такої істоти не знають навіть спеціалісти. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Хмельниччині чупакабра намагалась з'їсти живцем дівчину

EXMO affiliate program