На Хмельниччині дві жінки фотографувалися біля річки, коли одна з них мало не зомліла

25 июня 2012 г. в 19:12

Крізь об’єктив одна побачила, що поблизу подруги пропливло людське тіло

За даними експертів, людина померла аж ніяк не своєю смертю.


Велика компанія гучно відзначала у кафе ювілей співробітниці, коли одна з подруг вирішила піти раніше. Колеги ще не знали, що бачать жінку востаннє.


Наступного дня жінка не вийшла на роботу і на телефонні дзвінки не відповідала. Та вже за кілька годин до міліції звернулися двоє приголомшених жінок. Вони фотографувалися поблизу річки, коли натрапили на жіноче тіло.


Потопельницею виявилась зникла жінка. За висновком експертів, перед смертю небіжчицю спершу задушили, після чого вкинули у воду. Вбивцю слідчі знайшли серед її найближчих друзів.


Затриманому 25 років, він неодружений. Чоловік почав залицятися до заміжньої жінки ще в барі, а коли та пішла, ув’язався за нею. По дорозі молодик домагався до неї, а коли та дала йому ляпаса, задушив її та вкинув в воду.


Молодому ловеласу загрожує 15 років позбавлення волі. Загиблій жінці було 38 років, у неї залишилось двоє дітей. У ситуаціях, коли дружини вирушають на банкети і затримуються допізна, правоохоронці чоловікам зустрічати їх якомога раніше. Інакше можна запізнитися..

EXMO affiliate program