На Хмельниччині двоє колишніх зеків заради грошей замордували пенсіонера

24 марта 2011 г. в 11:30

Щоб примусити старого віддати пенсію, садисти били та ламали йому кістки. Дідусь пручався злочинцям, доки від болю не знепритомнів.

 

Закатованого пенсіонера знайшла сусідка. Дідусь тримав і дбайливо доглядав кількох корів, тому жінка здивувалась, коли почула, що ті ревуть від голоду. Коли жінка навідалась до будинку старого - знайшла його ледь живим.

Медики констатували у чоловіка черепно-мозкову травму та численні переломи кісток. Пенсіонер розповів - до нього ввірвалися двоє сусідських молодчиків. Чоловіки вимагали віддати пенсію. Катування тривали, доки старий не знепритомнів. 

Анатолій, пережив напад:

 

На голову піджак і почали душити. – Зразу почали вас душити? – Почали душити.  Вони ті гроші забрали, що у вас були, потім ще почали бити? – Почали ще бити, вимагати ще грошей. – І на чому завершилось? – Завершилось, я знепритомнів.

Грабіжники покинули старого та у пошуках грошей перекинули у будинку усе догори дриґом. Їхньої здобиччю стало лише кілька дрібних купюр.

Міліція затримала чоловіків, на яких вказав пенсіонер. Ті на днях звільнились з місць позбавлення волі і гучно відзначали своє повернення. За словами одного з них, свято закінчилось, коли вони спорожнили останню пляшку. Потрібні були гроші на нову.

ЗІЗНАВСЯ У ЗЛОЧИНІ: 
Ми знали, що в нього гроші повинні бути, він хазяйство тримає. Сам один живе. – Ну, прийшли і що? – Він з сараю вийшов, ми його заломили і в хату завели. Я тримав, Сашко дістав з штанів гроші.

За вчинення розбою бандюкам світить 12 років ув’язнення.

 

 

 Подробности смотрите в вечернем выпуске передачи "Надзвичайні новини" в 19.25 на телеканале ICTV 

 

На Хмельниччині двоє колишніх зеків заради грошей замордували пенсіонера 

EXMO affiliate program