На Хмельниччині жахлива автокатастрофа забрала життя працівника облавтодору

6 сентября 2011 г. в 17:15

На Хмельниччині, будучи на робочому місці, загинув працівник облавтодору.

 dtp6.jpg

Чоловік виїхав на маршрут, де трактором-косаркою скошував на узбіччі бур’яни; про те, що ідуть дорожні роботи, всіх шоферів  попереджали і спеціальні знаки, і проблискові маячки на тракторі. Але нічого цього не помітив водії вантажівки, який їхав у попутному з трактором напрямку.  Машина вдарилася в техніку облавтодору, її працівника ударом викинуло з кабіни на дорогу, під колеса вантажівки.

Водієві вантажівки 31 рік, каже – він їхав  з Києва (віз товар на замовлення фірми), як і,  головне, чому вдарився в трактор – чоловік не пам’ятає.

Загиблому трактористу було 50 , чоловік мав сім’ю – дружину і двох дітей, а на цій роботі пропрацював більше 10 років. В облавтодорі кажуть – перш ніж вийти на маршрут, чоловік пройшов медогляд, його можна було легко помітити на трасі, оскільки всіх правил безпеки людина дотримувалася.

В ДАІ говорять – удар був на стільки сильним, що трактор практично розірвало навпіл. Аби дістати тракториста з-під колес вантажівки, довелося викликати кран МНС.

Водій вантажівки зараз під вартою, проти нього порушили кримінальну справу за статтею, яка передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Хмельниччині жахлива автокатастрофа забрала життя працівника облавтодору

EXMO affiliate program