На Хмельниччині край дороги знайшли загиблого чоловіка

24 июня 2012 г. в 13:25

Хтось по-звірячому поглумився над людиною кийками та ножем.

Як з’ясувалось, чоловік їхав уночі на машині і просто помилився поворотом. Хто на нього чатував у сутінках – дивіться далі.


На небіжчика натрапили будівельники, які ремонтували дорогу. Просто на трасі ті побачили велику пляму крові і сліди волочіння. На узбіччі роботяги побачили в траві понівечене тіло чоловіка. За висновком судмедекспертів, людина померла від ударів биткою і ножових поранень. За словами місцевих жителів, хлопець був не з їхнього села.


Зачіпку до розкриття злочину підказали сліди машини, що залишились на місці злочину. За відбитками протекторів слідчі встановили марку і номер автомобіля, відтак дізналися особу загиблого.


Як з’ясувалося, у момент трагедії чоловік був у машині не один. Одесит вертався зі Львова і по дорозі взяв до салону хлопця та дівчину. Проте сутінки зіграли з водієм поганий жарт і той заблукав у темряві.


Невірний поворот став для водія фатальним. Пасажир почав пред’являти претензії і між чоловіками зав’язалась сварка. Опоненти вийшли з’ясувати стосунки на вулицю, після чого водій дістав ножа, а суперник схопився за металевий кийок. За невміння їздити на машині шофер заплатив життям.


За навмисне вбивство пасажиру загрожує 15 років позбавлення волі, його супутниця проходить у справі як подільниця. Щоб не повторити трагічну долю молодого хлопця, правоохоронці радять водіям обачніше вибирати собі попутників і тим паче – робити це під час поїздки вночі.

EXMO affiliate program