На Хмельниччині міліція та СБУ упередили продаж великої партії вибухівки

3 октября 2011 г. в 10:42

Чоловік, який працював на весіллях фотографом, намагався продати 20 кг тротилу. У незаконному бізнесі була задіяна вся його родина. 

3.jpg

 

Тривожний дзвінок пролунав із пункту прийому металів. Приймальним повідомили, що компанія чоловіків кілька тижнів поспіль здала велику партію брухту, серед якої були снаряди та міни. Коли правоохоронці встановили особи незнайомців, то здивувались – це була ціла родина.


Експерти з’ясували , що зі стрілива були вилучено порохові заряди. Поява великої кількості набоїв у родини та ще й у мирний час залишилась загадкою, доки оперативники не взяли металістів під нагляд.


На місці колишніх складів фахівці виявили понад три сотні мін та снарядів, до яких родичі ще не дісталися. Батька з синами затримали, після чого глава родини зізнався, що пішов на злочин через нужду. Весілля нині гуляють дуже рідко, тому він переважно сидів без роботи. Щоб прогодувати родину, почав із нащадками копати та здавати на брухт військове стріливо. Зі снарядів родичі назбирали 20 кг тротилу і вже шукали на нього покупця, однак смертельний бізнес припинили правоохоронці.


За зберігання та продаж вибухівки главі родини та його синам світить 5 років тюрми.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Хмельниччині міліція та СБУ упередили продаж великої партії вибухівки

EXMO affiliate program