На Хмельниччині підлітки у вільний від навчання час грабували одиноких пенсіонерів

27 октября 2011 г. в 16:50

Хлопці віком від 12 до 16 років приходили до своїх жертв вночі. Закривали їм обличчя, зв'язували руки і ноги, а потім грабували.

nar7.jpg

Ця жінка й сама не знає, як вона вижила після пережитого, – бабі Наді 91 рік.    На пенсіонерку  напали вночі - вона прокинулася через те, що хтось закрив їй обличчя істав душити. Зв'язана по руках і ногах, вона  пролежала в будинку 4 доби.


Жінка каже: аби відпустили, їй довелося прикинутися мертвою.  Лежала з заплющеними очима, тому нікого не бачила. На четвертий день ув'язнення стара зрозуміла,  що помирає. Врятували її родичі, які  приїхали погостювати. Виявилося, що нападники вкрали у жінки 20 тисяч гривень.


За кілька днів грабіжники знову вийшли на полювання, але вже  не вночі, а ввечері. На цей раз жертвою обрали глухонімого пенсіонера. Коли зривали замок,  діда не було вдома.


Правоохоронці встановили:  пенсіонерів грабували четверо підлітків, їм від 12 до 16 років, учні місцевих  школи та ПТУ. За даним  фактом порушено кримінальну справу, затримані зараз на підписці про невиїзд.


Педагоги шоковані новиною. Кажуть, хлопці хоч і стояли на шкільному обліку за прогули, але в якихось протиправних діях помічені не були.


По ходу слідства  хлопці зізналися, що причетні до ще одного злочину. У  сусідньому селі ще навесні вони також зв'язали і пограбували пенсіонерку – винесли з її дому золоті прикраси.


Не на камеру в міліції кажуть:  їх шокувало, як підлітки обирали своїх жертв. Це були одинокі, хворі і немічні пенсіонери. Родичі потерпілих вдячні правоохоронцям, кажуть, ті попередили інші злочини і зберегли життя не одній літній людині.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Хмельниччині підлітки у вільний від навчання час грабували одиноких пенсіонерів

EXMO affiliate program