На Хмельниччині працівники міліції по 'гарячих слідах' розкрили жорстоке вбивство

7 июня 2011 г. в 11:44

На Хмельниччині чоловік до смерті забив приятеля.

 

Садист так несамовито бив бідолаху, що поламав об нього лавку від підводи. Чим товариш заслужив на таку жорстоку смерть – про це убивця розповів нашій знімальній групі.

На понівечене людське тіло натрапив односелець. Чоловік привів худобу напувати, коли натрапив біля води на небіжчика. У загиблому люди упізнали свого 40-річного сусіда.

Станіслав, знайшов тіло:

Худоби не було згори, але повидів – лежить: свиня, людина? Згори нічого. Повидів – людина! Нежива. Я тоді втік звідти.

Олександр Москальчук, слідчий міліції:

Потерпілий отримав травми у вигляді перелому 12 ребер, перелому основи та склепіння черепу, перелому верхньої та нижньої щелепи, від яких помер на місці події.

Поблизу загиблого знайшли поламану закривавлену лавку від воза. За висновком експерта, її було переламано об голову загиблого. Підозрюваних у злочині встановили одразу – підводу у селі мала лише одна родина. Відразу після затримання власники воза дали шокуюче зізнання.

Бачив убивство:

Він його скинув з воза, наніс йому зо 4 удари в грудні клітку. Потім з воза хапає лавку-сидіння і наносить йому удар в висок, той зразу відключився. Мені сказав, якщо щось, ти наступний у черзі.

Чоловік розповів, що їхав на підводі з братом, коли зустріли сусіда. Той був добряче напідпитку і попросив підвезти до сусіднього села. По дорозі з одним із братів пасажир затіяв бійку. Рукоприкладство закінчилося тим, що родич скинув буяна з воза та забив лавкою до смерті.

Зізнався у злочині:

Отак ще була чуть-чуть. Так я бив нею. – Таким чином? – Да.

Олександр Москальчук, слідчий міліції:

Обвинувачений взяв мотузку з воза, накинув на шию потерпілого і відволік його в ярок, який десь в 50 м від місця бійки, і залишив тіло потерпілого в ярку.

За вбивство людини затриманому загрожує 15 років тюрми. Його брат може скласти йому компанію за неповідомлення про злочин. У селі кажуть – горя не сталося б, якби усі троє чоловіків на момент конфлікту були тверезими.

Анатолій Шевчук, сільський голова:

Зловживали часто спиртним як потерпілий, так і підозрюваний.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Хмельниччині працівники міліції  по 'гарячих слідах' розкрили жорстоке вбивство

EXMO affiliate program