На Хмельниччині в ДТП загинуло двоє водіїв

21 ноября 2014 г. в 16:46

Смертельні ДТП сталися з проміжком менш, ніж у 2 години. Близько 10 години у Волочиському районі зіткнулися «Toyota Camry» та «Лада», а уже о 12 годині в Красилівському районі не розминулися «Нива» та «Mercedes-Benz Sprinter».  Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України у Хмельницькій області.


На автодорозі Стрий — Тернопіль — Знам’янка, поблизу села Бокиївка Волочиського району 43-річний мешканець Вінниці керуючи автомобілем «Toyota Camry» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ 21072» під керуванням 41-річного жителя Львова, який від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. 65-річний пасажир автомобіля «Toyota Camry» зі струсом мозку та забійною раною голови госпіталізований до Волочиської центральної районної лікарні.

А менш ніж через дві години уже в іншому районі чергова ДТП забрала життя ще однієї людини. На автодорозі Житомир — Чернівці, неподалік села Михайлівці Красилівського району 42-річний житель села Андріївка Хмельницького району перебуваючи за кермом «Ниви» під час здійснення обгону виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter» під керуванням 62-річного жителя села Ружичанка Хмельницького району. В наслідок ДТП водій «Ниви» отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Наразі слідчі працюють над з’ясуванням усіх обставин ДТП.

 

По материалам: sfera-tv.com.ua

EXMO affiliate program