На Кавказі дівчинку кілька місяців ґвалтували за те, що вона росіянка

7 июля 2011 г. в 11:10

У Чегемському районі Кабардино-Балкарії, що на Північному Кавказі, 14-річну дівчинку постійно ґвалтували, били битою та прив'язували поряд з собаками через те, що вона росіянка.

 4.jpg
Як повідомили в управлінні Слідчого комітету РФ по КБР, з середини квітня до середини червня 2011 невстановлені особи насильно вивозили 14-річну мешканку Чегемського району з її дому. Після чого в різних місцях, розташованих на околиці села Нартан Чегемського району, ґвалтували її.

Як розповіла матір потерпілої, до будинку, де живе жінка, стали приїжджати машини, мати розуміла, що з її дочкою щось відбувається.

"Молоді люди в машинах були нахабні і погрожували мені розправою, якщо дочка до них не вийде. Я зателефонувала в міліцію. Там відповіли: "Записуйте номери машин, ми розберемося". Я так і робила, але міліція до нас не приїжджала", - розповіла жінка.

Пізніше матері вдалося дізнатися, що молоді люди, які приїжджали, ґвалтували її дочку.

"Її залякали тим, що вб'ють всю нашу родину, якщо вона не буде до них виходити. Коли вона стала питати, за що, вони пояснили: ти росіянка", - розповіла матір потерпілої.

Після цього сама школярка розповіла інспекторам, що її вивезли в цех на території села, де її ґвалтували 15 осіб, били битою і прив'язували поряд з собакою.

Наразі за даним фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ознаками злочинів. Розслідування кримінальної справи триває.

 

Источник: rosbalt.ru

 

На Кавказі дівчинку кілька місяців ґвалтували за те, що вона росіянка

EXMO affiliate program