На Київщині злочинець катував бабцю аби та віддала йому пенсію

17 августа 2011 г. в 18:55

На Київщині знайшли вбивцю пенсіонерки. Злочинець катував бабцю аби та віддала йому пенсію. Життя жінки коштувало 10 тисяч гривень.

 nog2.jpg
Про Марію Іванівну у селі говорять тільки добре. Пенсіонерка завжди була готова допомогти. Кому грошей позичити, кому врожай зібрати.

Жінка жила сама.  Про це знали всі. І чоловік, який пізніше зважився на вбивство - також. До злочину він підготувався заздалегідь. Приготував ніж та рукавиці. Останні, щоб не лишати слідів. 

Щоб жертва не галасувала, грабіжник став її душити. А коли не зміг впоратися - схопився за ножа.  Кров у будинку була всюди. Навіть на стінах. Зрештою, коли жінка перестала рухатися, чоловік згадав за чим прийшов. Гроші довго шукати не довелося.  Жінка носила їх на собі. Десять тисяч гривень були підв‘язані хустинкою.

Чоловіка затримали не просто так. Сусіди чули, як галасувала жінка. Одразу після цього звернули увагу на незнайомця, який поспіхом від неї виходив. Затриманий у вбивстві зізнався. Йому тридцять два. Не так давно він звільнився з колонії де відбував покарання за крадіжки . Мотив чергового злочину також корисливий.   Кримінальнику не було за що випити. Тепер покарання для нього буде суворішим. Обвинувачення наполягатиме на п‘ятнадцяти роках ув‘язнення. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Київщині  злочинець катував бабцю аби та віддала йому пенсію

EXMO affiliate program