На Київщині 12 людей жорстоко побили битами двох міліціонерів

5 октября 2011 г. в 12:52

У Білій Церкві на Київщині під час спроби затримання грабіжників двоє міліціонерів були побиті дванадцятьма посібниками злочинців.

8.jpg

 

Спочатку у селі Іванівка Ставищаського району Київської області кілька мешканців Закарпатської області пограбували підприємця з Херсона. За словами потерпілого, у нього відібрали 200 тис. гривень. пише "Сегодня ".


Звернувшись в міліцію чоловік розповів, що на Київщину приїхав у справах, а своїх нападників знав по роботі. Зацікавлений у співпраці бізнесмен підказав правоохоронцям місця можливої ​​появи та перебування зловмисників.


Міліціонери Ставищанського та Білоцерківського відділень незабаром затримали підозрюваних. Одного помітили і затримали у Білоцерківській багатоповерхівці. Інших співучасників залишилися чекати в під'їзді двоє оперативників. Втім, через деякий час до будинку під'їхали автомобілі з дванадцятьма чоловіками, які напали на правоохоронців з кулаками і бейсбольними бітами.


Під час бійки одному з міліціонерів, зламали руку. Маючи табельну вогнепальну зброю правоохоронці її не застосували враховуючи велику кількість людей, які стали випадковими свідками пригоди.


На підкріплення колегам прибула патрульно-постова служба. Втім, затримати вдалося лише шістьох зловмисників, у яких вилучили металеві прути і бейсбольні біти, інші зникли з місця події.


Втікачів і підозрюваних в розбої розшукують. Щодо вищезгаданого злочину проводиться перевірка.


29 вересня у Києві чоловік під час сварки зарізав свого товариша - підполковника елітного спецпідрозділу "Титан".

 

На Київщині 12 людей жорстоко побили битами двох міліціонерів

EXMO affiliate program