На Київщині подружжя пенсіонерів не прокинулось після того, як скуштувало увечері чаю

6 мая 2011 г. в 15:39

За висновком лікарів, люди впали в кому. Щоб дістати людей з будинку, міліції довелось бити в оселі шибки.


Костянтину Кисиленку 35, він працює інспектором Державтоінспекції Фастівської міліції. За словами чоловіка, того дня ніщо не віщувало біди. Він прийшов у гості до сусідів, погомонів і попрощався. Про те, що в будинку старих сталася біда, міліціонер зрозумів лише вранці.

Костянтин Кисиленко, інспектор ДАІ:

Телефонуючи на їхній номер, звернув увагу, що звук визова іде, а телефон ніхто не бере, ніхто не відповідає.

Щоб з’ясувати , що сталось, міліціонер прийшов до будинку сусідів. Офіцер підозрював, що до приміщення потрапив злодій і подружжя стало його жертвами. Двері до оселі було закрито, тому щоб зайти, Костянтин вийняв на веранді шибку. Господаря із дружиною міліціонер знайшов непритомними на ліжку. Як з’ясувалось, родина стала жертвами невидимого злочинця. Однак побачити і затримати того було просто неможливо.

Костянтин Кисиленко, інспектор ДАІ:

Побачив їх у кімнаті без свідомості. І було чутно у будинку запах угарного газу.

Правоохоронець відкрив двері та вікна і викликав швидку. Поки медики були в дорозі, офіцер надав господарям першу допомогу, однак ті не прокинулись. На момент прибуття лікарів старі були у комі, надію на порятунок їм подарували тільки дії офіцера.

Олександр Родинченко, лікар медичної амбулаторії:

Критичний стан був дуже тяжкий. Коматозний стан, і я думаю, коли б час пройшов далі, хвилин 30-40, то стан був би критичний більше. Возможно, летальный исход.

Про те, що з ними сталося, господарі будинку довідались лише в лікарні. Медики вертали подружжя вертали до тями більше тижня. Однак пригадати бодай щось із того дня старі не можуть.

Володимир Басай, надихався угарного газу:

То мы, собственно говоря, ни она, она без сознания была, и я хрипел, ничего за этот промежуток времени не знаем. Даже не знаем, как нас спасли.

Причину інциденту господарям розповіли фахівці облгазу, які оглянули оселю. Вбивцею старих міг стати несправний газовий котел. Внаслідок його поломки не спрацював датчик тяги і газ із продуктами горіння замість труби пішов у кімнату. Тепер котел хазяї пообіцяли поміняти однозначно. А всім, у кого в сусідах немає міліціонерів, подружжя радить якомога швидше виправити ситуацію. Можливо, одного дня люди в погонах врятують інше життя .

Васильович, я уже сказав і ще. Оце скільки буду жити і вона теж, дай Бог тобі здоров’я!

 

На Київщині подружжя пенсіонерів не прокинулось після того, як скуштувало увечері чаю

EXMO affiliate program