На Київщині у вогні загинуло 11-місячне немовля

1 апреля 2011 г. в 18:45

На Київщині під час пожежі в житловому будинку загинуло 11-місячне немовля. Коли в хаті зайнялося, мати саме чаркувалася зі співмешканцем.


У цій оселі - жалоба. Ховатимуть одинадцятимісячну Віту. Дівчинка загинула під час страшної пожежі, що сталася напередодні. Коли в хаті зайнялося, дорослі були в літній кухні. Про лихо дізналися від чотирирічного Олега. Напвіроздягене дитя вискочило з охопленого полум'ям помешкання й почало гукати на допомогу.

Галина, мати загиблої дитини:

- Захожу, а там полностю все горить, дєтська кроватка, оце все..

Коли прибули рятувальники, маленька Олегова сестричка вже була мертва. Еменесівці припускають, що загорілося від розпеченої груби.

Олег Масло, керівник Миронівського РВ міліції:
- Температура досягла такої межі, що загорілось дитяче ліжко, і дитина отримала опіки. Почало горіти крісло, шпалери…

Під час розслідування обставин трагедії в рятувальників і правоохоронців виникло багато запитань до матері. Вже відомо, що в мить займання вона чаркувалася зі співмешканцем і рятувати дитину не поспішала.

Світлана Коломієць, Кип'ячківський сільський голова:
- Дитя на вид було, як кукла... Просто стягнута резинова кукла. Вона говорить, що вона схватила на руки дитину, і та ще дихала - не могла в такому стані дитина вже дихати.

Поки що нічого не може повідомити найменший свідок нещастя. Олег оговтується від шоку в місцевій лікарні. Що в нього вже немає сестрички - хлопчик ще не знає.

Аліса Волошина, завідувачка відділу Миронівської районної лікарні:
- Зараз він почуває себе задовільно, температурки у нього нема. Трошки підкашлює і трошки сопельки біжать. Воно ж вийшло надвір.

Коли Олег повернеться додому - невідомо. Місцева влада вирішує питання про позбавлення його горе-неньки материнських прав.

Андрій Герко, Олексій Волосевич.

 

Джерело: НТН

 

На Київщині у вогні загинуло 11-місячне немовля

EXMO affiliate program