На Київщині затримали найбільш нахабних крадіїв в Україні

12 мая 2011 г. в 12:13

Злочинці цупили так багато, що на крадіжки приїжджали просто на машині з причепом. Їх, як і фраєрів у відомому прислів’ї, згубила жадібність.

 
Анатолій – господар старого вагончика. Чоловік каже – ніколи не думав, що на таку споруду коли-небудь спокушаться злодії, але життя довело протилежне. Коли Анатолій приїхав, то спершу не знайшов на своїй ділянці металевого паркану. Згодом хазяїн виявив на вікнах вагончика зламані ґрати. Як з’ясувалось, із приміщення винесли абсолютно всі речі, окрім габаритних меблів.

Анатолій, пережив крадіжку:

Приходжу, замок зрізаний отута, решітка отута і відігнута. Внутрішній замок у мене зсередини відкрили, залізли і винесли все, що тільки можна. Тільки дивани і кресла осталися, і стіл.

Вийти на слід крадіїв допомогли сусіди Анатолія. Люди бачили поблизу ділянки автомобіль з причепом, на якому були речі господаря. Поцуплене майно Анатолій знайшов на місцевому пункті прийому металобрухту.

Анатолій, пережив крадіжку:

Наші люди бачили машину, примітили машину. Я свій метал знайшов на металобазі. Ну, а далі машину вичислили. Міліція знайшла.


Затриманими виявились двоє молодих чоловіків. Парубки приїхали на Київщину шукати заробітків, однак надії не справдились і вони пішли на кримінал. Хлопці зізналися у скоєнні понад десятка крадіжок з дачних ділянок.

Зізнався у злочинах:

В дом залазили, дверь выбили. Холодильник, телевизор, ковры.


Зізнався у злочинах:

Не мог найти работу, искал. За 1-1,5 тыс. прожить практически невозможно, потому что за кв-ру 500-700 рублей платить, питание, одеться надо. Как говорится, побежал за другой удачей.

Кричущим фактом в цій історії є те, що хлопці лише на днях уникли ув’язнення за подібні злочини. Суд зглянувся над молодими чоловіками і залишив на свободі. І, як з’ясувалось, зробив це дарма.

Микола Жукович, речник міліції Київщини:

Півтора місяці тому їх Обухівський суд вже засудив за скоєння крадіжок і вони отримали умовний термін. Але все ж таки вийшли із зали суду і почали продовжувати далі свою діяльність по скоєнню крадіжок.

Тепер парубкам за свої вчинки, вочевидь, доведеться відповісти сповна. Адже, яка каже народна мудрість, скільки вовка не годуй, він все рівно в ліс дивиться.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Київщині затримали найбільш нахабних крадіїв в Україні

 

EXMO affiliate program