На Кіровоградщині багатодітна матір за 10 тисяч гривень продала свого дворічного сина

12 июля 2011 г. в 16:00

Дитина була для неї вже четвертою, хлопчику виповнилось лише 2 роки. Покупцями малого стали оперативні співробітники.

1deti-a.jpg

 

Усе життя жінки проходило між випивками та вагітностями. Та мала трьох дітей від різних чоловіків, з якими розлучилась і покинула на них малих. Народивши четвертого, жінка планувала схаменутися, однак життя знову пішло за звичним сценарієм.

Оперативний співробітник міліції:

Дитина з матір’ю перебувала в неналежних умовах з особами, які зловживають спиртними напоями, які розповідали, що матір не годувала дитину, постійно сама забувала поїсти, залишала дитину бездоглядною.

Жінка-п’яниця швидко зрозуміла, що підняти свого дворічного Сергійка на ноги не зможе і почала шукати на нього покупців. Придбати хлопця за 10 тисяч гривень погодилась бездітна пара. Подружжя майстерно зіграла пара оперативнинків.

Анатолій Грибенников, слідчий прокуратури:

Під час допиту обвинувачена жалкувала про скоєне, усвідомлювала, що непотрібно було цього робити, оскільки це власна дитина і щиро каялась.

Дворічного Сергійка вихователі між собою називали Мауглі. Хлопчик спочатку уникав спілкування та ховався від дітей, однак потім розтанув і відкрився. Дитина вперше в житті отримала іграшку і влилась у товариство.

Олеся Дуліна, старший вихователь будинку дитини:

І це нас дуже радує, що дитина почала вже себе почувати як в єдиній родині, де вона зараз виховується.

За продаж сина багатодітна матір отримала сповна. На днях суд виніс їй вирок – 9 років позбавлення волі. Її ж сину за декілька місяців виповниться уже три. Вихователі сподіваються, що, побачивши хлопчика, хтось відгукнеться і малий знайде нову родину.

Олеся Дуліна, старший вихователь будинку дитини:

Ніколи ним ніхто не цікавився: не рідні, не близькі, тому він під буде підлягати усиновленню або опікун опікуни його можуть взяти і, я думаю, він знайде свою родину і буде там щасливий.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv


На Кіровоградщині багатодітна матір за 10 тисяч гривень продала свого дворічного сина

 

EXMO affiliate program