На Кіровоградщині вчителька пробила 9-річному учню око, жбурнувши в нього ручку

14 октября 2014 г. в 09:43

24-річна вчителька переконує, що ручка випадково випала з її рук.


450.pngНа Кіровоградщині 9-річний хлопець мало не втратив ока просто на уроці. Рогівку проштрикнув стрижень ручки, яку в обличчя дитині кинула вчителька. Хлопчик розплакався, а педагог, не надавши  жодної допомоги, відправила його додому, звідки хлопчика повезли в лікарню.

Вже третю добу лікарі Кіровоградської дитячої обласної лікарні борються за те, щоб зберегти хлопчику око.

Нещасний випадок стався на уроці англійської мови, коли вчителька жбурнула кулькову ручку і влучила дитині просто в око - стрижень пробив хлопчику рогівку.    

Своєю чергою, вчителька, з вини якої дитина опинилася в лікарі, виправдовується, що ручка випадково випала з рук.

Натомість однокласники потерпілого повідомили слідчим іншу версію – вчителька розізлилася, бо учні погано написали  самостійну, а Святослав ще й домалював до заробленої одиниці двійку, чим і викликав гнів учительки. Директорка школи 24-річну колегу, яка лише цього року вийшла на роботу, виправдовує.

На час проведення розслідування вчительку англійської усунуть від виконання обов‘язків. Їй загрожує щонайменше догана, а якщо ж око дитині зберегти не вдасться, то й тюремне ув‘язнення.

Якщо ж око збережуть, задля відновлення зору хлопчику доведеться перенести щонайменше ще одну операцію, і вуже не в Кіровограді, а у клініці мікрохірургії ока.

Раніше повідомлялося, що відчайдушна вчителька зі США підірвала інтернет моторошним селфі з акулою.

 

По материалам: ТСН

EXMO affiliate program