На краденому «Тойота Ленд Крузер» возили «ліві» номерні знаки

25 марта 2011 г. в 14:29

Сьогодні у Львові на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Зернова наряд дорожньо-патрульної служби ДАІ за порушення Правил дорожнього руху намагалися зупинити автомобіль марки «Тойота Ленд Крузер» чорного кольору.

 

Однак водій автомобіля на вимогу правоохоронців зупинитися не відреагував і помчав далі.


Під час переслідування водій неодноразово створював аварійну ситуацію щодо учасників дорожнього руху. Проте на вулиці Богдана Хмельницького джип було затримано, щоправда водієві вдалося втекти. У салоні автомобіля залишилися дві дівчини. 


Під час перевірки транспортного засобу правоохоронці виявили 4 пари номерних знаків на інші автомобілі, один з яких був німецької реєстрації.


У результаті проведеної перевірки міліціонери з’ясували, що автомобіль даної марки був викрадений ще 28 січня нинішнього року у місті Бориславі.   


До речі, викрадені автомобілі, продукти харчування та… мішок марихуани – виявили й червоноградські правоохоронці. 
Двоє раніше засуджених чоловіків вирішили створити власний «бізнес». Для цього винайняли чотири гаражі у різних кооперативах і почали «працювати». Спочатку прискіпливо вивчали автомобілі з сусідніх гаражів та їх власників.

 

Пізніше з гаража  37-річного місцевого мешканця зловмисники, шляхом демонтажу стіни та відважування дверей, викрали автомобіль ВАЗ-2104. Ще через якийсь час автозлодії добралися до гаражу одного з приватних підприємців. Після їхнього візиту зник «Фольцваген-Транспортер Т-4» з документами та продуктами харчування. Автомобіль буксирували з гаража на викраденій «четвірці».


– Правоохоронці Червоноградського міськвідділу міліції розкрили злочин по «гарячих» слідах. Затримали ж зловмисників в одному з гаражів, де вони займалися ремонтом та обшивкою транспортних засобів, - розповідає Оксана Дронь, помічник начальника по зв’язках з громадськістю та ЗМІ.


Наразі автозлодії зізналися у скоєному. Вони, вказали й на решту гаражів, що винаймалися ними для протиправної діяльності. Там правоохоронці знайшли викрадені автомобілі, а також продукти харчування. Знайшли там і мішок марихуани. Наркотичне зілля чоловіки зберігали, як вони кажуть,  для особистого використання.


Проти зловмисників порушено кримінальну справу. Слідство триває.

 

На краденому «Тойота Ленд Крузер» возили «ліві» номерні знаки

EXMO affiliate program