На Луганщині чоловік приревнував дружину до іншого і жорстоко покарав за це на місці

28 ноября 2014 г. в 20:28

На Луганщині чоловік приревнував дружину до іншого і покарав за це на місці. Як наслідок 20-річна дівчина і її семимісячна дочка потрапили до лікарні із проламаними головами.


Внаслідок звірячого побиття дівчина у непритомному стані, а за наглядають лікарі. Медики заспокоюють – попри складні травми життя обох пацієнток у безпеці. На момент вчинення злочину батько-нелюд перебував у стані сп’яніння. Наразі він затриманий, за знущання над рідними йому загрожує суворий вирок.


Ігор Бондаренко, завідуючий відділенням Лисичанської міської лікарні:

Доставлен из г.Северодонецка бригадой СМП ребёнок Илона 7-ми месяцев с ЗЧМТ, в результате нанесённых телесных повреждений отцом ребёнку и матери. Ребёнок доставлен в тяжёлом состоянии с выраженным травматическим шоком. Выявлены переломы линейные теменной кости справа и слева, тяжёлый ушиб головного мозга.


Сергій Безродний, начальник карного розшуку Сєверодонецького МВ міліції:

Т.к. данный гражданин ранее судим за имущественные преступления, в частности кражи, грабежи и, учитывая его отрицательную характеристику, я думаю, данный гражданин по данной статье может получить до 8 лет лишения свободы.

EXMO affiliate program