На Луганщині чоловік зарізав 16-річного хлопця. Той доводився йому племінником

27 июня 2011 г. в 13:10

За словами дядька, він убив юнака випадково. Насправді він хотів вчинити розправу над його матір’ю, однак хлопець потрапив під руку першим.

6.jpg

Петру Івановичу 60 років. За словами чоловіка, донедавна він проживав у будинку разом із братом та сестрою. Однак кілька років тому родич помер і сестра раптом побачила у Петрові конкурента на оселю. Щоб позбутися суперника, жінка пішла на хитрість і видурила в нього паспорт.

Петро Іванович каже – за три роки сестра перетворила його життя на пекло. Намагаючись зробити брата бомжем, та щодня травила його скандалами та істериками. Однак родич із будинку не йшов – через відсутність паспорту він не міг ані влаштуватися на роботу, ані оформити пенсію. Зрештою сестра просто викинула братові речі на вулицю та наказала забиратися.

Взявши ніж, брат увірвався до будинку. На той момент там гостював 16-річний онук жінки, хлопець приїхав погостити на канікулах. У виниклій колотнечі старий випадково вдарив ножем саме його. 10-класник помер на місці – лезо поцілило просто в серце.

Свій вчинок чоловік назвав вендетою, бо начебто мав на це повне право. Адже забирати документи і робити його бомжем сестра не мала ніякого права. За суперечку між дорослими 16-річний хлопець заплатив життям. При розподілі майна між родичами слідчі радять не доводити справу до таких крайнощів. Інакше здобувши оселю, ви можете втратити набагато більше.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Луганщині чоловік зарізав 16-річного хлопця. Той доводився йому племінником

EXMO affiliate program