На Луганщині п’яний водій легковика розчавив на дорозі велосипедиста та дав чосу з місця пригоди

23 мая 2011 г. в 16:48

«Хай більше не лізе мені під колеса!» На Луганщині п’яний водій легковика розчавив на дорозі велосипедиста та дав чосу з місця пригоди.

 

За словами втікача, так йому наказав вчинити таємний голос.

Непритомного велосипедиста доставили до лікарні пізно вночі. Чоловік вертався додому, коли його збила легкова машина. З місця пригоди злочинець зник, а на важкопораненого чоловіка натрапив випадковий водій. Стан велосипедиста лікарі оцінили як критичний.

Ніна Осидченко, заступник головного лікаря:

Политравма, ЗЧМТ, перелом костей черепа, перелом правого плеча и левого голеностопного сустава.

Машину втікача знайшли працівники ДАІ. Коли водій помітив інспекторів, то спробував втекти уже вдруге за вечір. Погоня закінчилась тим, що зловмисник заїхав у кар’єр та забуксував.

Володимир Герасименко, інспектор ДАІ:

Не справился с управлением, съехал с дороги на данной местности, загнав сам себя в ловушку. Далее ему передвигаться было некуда. Сопротивление он не оказывал. Был задержан инспекторами ГАИ.

Водій виявився у стані сильного сп’яніння. Чоловік не відпирався, що збив велосипедиста, проте наголосив, що скоїти втекти з місця пригоди йому наказав внутрішній голос. Той же голос буцімто переконав його, що збитий байкер сам винен в інциденті.

Зізнався у злочині:

А в чём велосипедист был неправ? – Потому что он ехал посреди дороги, даже выруливал уже на левую сторону. А почему скрывались от сотрудников милиции? – Боялся. – Инстинкт самосохранения сработал? – Да.

За життя Велосипедист продовжують боротися лікарі. 35-річний чоловік досі непритомний, проте медики сподіваються на краще. Проти горе-водія порушили кримінальну справу. У міліції переконують – від покарання внутрішній голос того вже не врятує.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Луганщині п’яний водій легковика розчавив на дорозі велосипедиста та дав чосу з місця пригоди

EXMO affiliate program