На Луганщині психічнохворий відрізав чоловіку геніталії і заспиртував їх

6 июня 2011 г. в 17:00

На Луганщині в лісосмузі знайшли чоловіка з відрізаними геніталіями. За словами свідків, він стікав кров'ю, але ще був живий.


20-річний різник Микола блукав лісосмугою. Там помітив сплячого чоловіка, а біля нього - півлітрову пляшку з рештками самогону. Хлопець розбудив господаря скарбу і попросив оковитої.

Вже за кілька хвилин імпровізоване застілля закінчилося. Гість заходився бити співпляшника по голові, поки той знепритомнів. Потім дістав скальпеля і став препарувати живу людину.

Поки за життя скаліченого чоловіка боролися лікарі, міліція шукала різника. Багато часу на те не знадобилося. Жорстокого хлопця зі скальпелем знала вся вулиця.

"Котов різав, собак. Творив, що хотів. Маленький був - він вже ноги відрізав, очі, вуха. І ось вже на людей перебрався", - розповіла сусідка 20-річного різника.

Щойно підозрюваний побачив правоохоронців біля свого дому, одразу втік. Коли ж наздогнали, у всьому зізнався.

Він також зізнався у тому, що психічнохворий. Відрізані органи горе-хірург поклав у пробірки та залив самогоном. Ці та інші препаровані частки людини та тварин зберігав вдома. Тут же слідчі виявили цілий арсенал медичного знаряддя.

Нині "хірурга" тримають за ґратами. Незабаром з ним спілкуватимуться експерти. Якщо підтвердиться його неосудність, то на чоловіка чекає примусове лікування.

 

Источник: tsn.ua

 

На Луганщині психічнохворий відрізав чоловіку геніталії і заспиртував їх

EXMO affiliate program