На Луганщині та Миколаївщині дорожньо-транспортні пригоди забрали відразу два життя

20 марта 2015 г. в 14:49

Обидві аварії сталися в нічний час.


На Миколаївщині неподалік обласного центру легковик Шкода Фабіа виїхав на смугу зустрічного руху і в лобову з зіткнувся пасажирським з автобусом, який виконував рейс Херсон-Чернівці. Внаслідок аварії бус викинуло у кювет, а водій іномарки загинув на місці. У салоні автобуса перебувало 24 пасажири, ніхто не постраждав. Усіх пасажирів попутними автобусами доправили до Миколаєва.

 

Водій автобуса:

 

Мы ехали в сторону за Посад Покровским на этой дороге. Навстречу нам ехала легковая машина. Большая скорость была у неё. Он увидел ямы, начал маневрировать и его выбросило нам в лобовую прямо мне в автобус. После чего произошёл удар. Я пытался вправо чуть-чуть принять, ну убежать, но как с людьми? Там кювет. Даже возможности убежать у меня не было.

И после этого отказали тормоза, руль, всё полностью отказало, потому что всё было выбито. И мы вот слетели в кювет и ударились в тополь. Уже неуправляемым автобусом.

Было 24 пассажира, никто не пострадал. Ни царапины ни на одном пассажире не было.

Люди пересели на другие автобусы и поехали в Николаев. Потому что в связи с погодой холодно, дождь, они не могли здесь стоять.


А на Луганщині у Старобельському районі водій збив літню жінку, яка переходила увечері дорогу, після чого втік з місця пригоди. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Підозрюваного затримали за гарячим слідами, парубку 18 років, він місцевий житель. Медекспертиза засвідчила, що молодик тверезий. Каже, покинув потерпілу на дорозі, бо зрозумів, що та вже мертва і допомога не потрібна. Жінці було 64 роки, вона місцева мешканув.



 

EXMO affiliate program