На Луганщині винесли вирок садисту, який понад півроку тому вчинив розправу над 8-річною дівчинкою та її онукою

21 июня 2012 г. в 10:01

Чоловік порізав їх обох ножем, після чого підпалив у будинку.

Нелюд отримав 13 років колоній, услід йому односельці побажали, аби чоловік залишиався за ґратами якомога довше.


Різанина сталась у Попаснянському районі області. До будинку, де мешкає дівчинка, прийшов знайомий її бабусі. Чоловік був напідпитку і хотів з’ясувати стосунки з хазяйкою – та нібито не відповідала на його залицяння. Коли жінка попросила його піти, він накинувся на неї з ножем. 8-річна онучка спробувала заступитись за бабусю, проте її садист також не пощадив.


Ревнивець підпалив будинок і покинув жінок помирати. Коли він пішов, мала дівчинка з останніх сил загасила полум’я та поповзла до сусідів за допомогою. Поранених бабусю та онуку швидка забрала у критичному стані. За словами медиків, потерпіли отримали на двох майже півтора десятки ножових ударів.


8-річна Віола опритомніла лише через 3 доби. Медики впевнені – тепер найстрашніше для неї, а також її бабусі вже позаду. Попри пережите, школярка чітко пам’ятає, за що поганий дядько хотів убити її родичку. За її словами, той кричав: або жінка буде з ним, або їй не жити.


Залицяльника бабусі затримали по гарячих слідах. Чоловік перебував у стані сильного сп’яніння. З його слів, він буцімто не усвідомлював, що коїв, бо його діями керували ледь не потойбічні сили.


Поки Віола та бабуся одужують, проти їхнього садиста порушили кримінальну справу відразу за кількома статтями. Спроба вбивства двох людей може закінчитися для залицяльника довічним ув’язненням. Односельці переконані – якщо у нього негаразди з головою, то хай з-за ґрат і не вертається.

EXMO affiliate program