На Луганщині затримали групу винахідливих домушників

8 июля 2011 г. в 18:14

Щоб поцупити з магазину гроші, вони зробили у стіні отвір, у який пролізло троє чоловіків. Злочинців затримали відразу після повернення.

 

18a.jpg

 

Оперативники терпляче чекали, доки троє чоловіків вилізуть з дірки в стіні магазину. Щойно трійця сіла до свого авто, як їх затримали бійці спецназу. В автомобілі знайшли пакет із великою сумою грошей. Пояснити, звідки вони взялися, жоден з чоловіків не зміг.


- За что задержаны? – А мы не знаем. Говорю как есть. Я не знаю пока.– И ничего за собой не чувствуете? – Я? Нет.


- Молодой человек, а вы за что задержаны? – Не в курсе. Без понятия. – А что вы в 3 часа ночи в этом районе делаете? – Спим.

За словами господаря магазину, злочинці поцупили за магазину лише гроші. Цигарки та випивка у крамниці не продавались, бо той господарським. Найбільше власника здивувало, як до отвору проліз найбільший із затриманих. Адже вага чоловіка понад 100 кілограмів.

Володимир, господар крамниці:

Вот тут были деньги около 2 тысяч.

За словами оперативників, зловмисники три місяці мандрували областю і вчиняли крадіжки з квартир та магазини. Двері до помешкань ламали за допомогою ломів та фомок. Пробивати ж отвір у стіні, за словами затриманих, їм довелось уперше.

Віктор Єфіменко, заступник начальника міліції Луганщини:

Отличались дерзостью. Среди белого дня совершались квартирные кражи, забирали золото, деньги. Забирали те вещи, которые можно было унести, не привлекая транспортные средства.

Наразі доведена причетність трійці до скоєння десятка квартирних крадіжок. Однак слідчі переконані, що це далеко не межа. Якщо від злочинців не рятують навіть стіни та ґрати, правоохоронці радять ставити об’єкти на сигналізацію Державної служби охорони. Ті з непроханими гостями точно справляться.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Луганщині затримали групу винахідливих домушників

 

EXMO affiliate program